GroenedakenAmstelveen is een initiatief van groendak aannemer Dirk Roosendaal en Michiel Janssen.

Michiel Janssen zorgt voor coördinatie van activiteiten, de communicatiemiddelen en het ondersteuning bij de subsidieaanvraag. De groene daken en gevels worden aangelegd door groendak-aannemer Dirk Roosendaal uit Katwijk.


Michiel Janssen

Ik begeleid als zelfstandig adviseur (burococon.nl) veranderprocessen in de samenleving en in de publieke sector.
Als maatschappelijk verantwoord ondernemer streef ik naar een duurzame samenleving waarin inwoners én bedrijven eigen verantwoordelijkheid nemen. Ik zet mij in om een golf aan groene daken in het land te realiseren.

06 53 89 66 20

info@groenedaken.nl


Dirk Roosendaal

Al ruim 15 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren.

Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.

06 24 27 27 17

www.universalgreenfields.nl


portretMichiel
portretDirk

image002

Maak van uw dak een groendak!